tiistai 20. maaliskuuta 2012

Long time No see



Heipparallaa vain kaikki!

Viimeisestä postauksesta onkin taas vierähtänyt tovi.. aika kuluu niin nopeaa! Niinkuin joku jo kommenttiboksissa kerkesikin kysymään, niin kyllä, meidän ihana Inka on siirtynyt Siriuksen rivistöön. Inka aloitti syksyllä opiskelut Jyväskylässä ja tätä kautta tuli myös mahdollisuus jatkaa jumppa uraa. Meillä kaikilla tytöillä meni kylmät väreet kun telkusta Inkua katottiin, mahtavan näköistä menoa!




Ja kyllä, Rikeen ollaan myös yhteyksillä vielä. Nähdään aina, kun käydään pääkaupunkiseudulla ja myös facebookin kautta vaihdellaan kuulumisia :) Riksu veti meille myös jumppatreenit, kun oli Kemissä! Tuli paljon hyviä (ja hikisiä) vanhoja aikoja mieleen..Tyttöjen kanssa ollaan myös edelleen parhaita ystävyksiä, vaikka osa asuukin muualla kuin Kemissä. Julia ja Salla asuu ja opiskelee Oulussa ja Inka tosiaan Jyväskylässä, muut ollaan vielä Kemin seuduilla. Itselläni on ammattikorkeakoulussa menossa toinen vuosi ja Lotta O aloitti opintonsa viime syksynä myöskin Kemissä ammattikorkeassa. Siru kirjoittaa tänä vuonna ylioppilaaksi ja häärii kovasti Xinimoiden kanssa. Saana on myöskin päässyt opiskelujen makuun ja hän myös pitää Kemissä kuntosalilla ryhmäliikunta tunteja! Lotta U on töissä ja hakee tänä keväänä opiskelemaan.




Kovasti kaikilla noita viikonlopun maailmancup kisoja katsellessa tuli taas ikävä kisa matolle..Tähän väliin mulla olisikin pieni pyyntö: Jos jollakin löytyy meidän viimeinen suoritus jyväskylän sm-kisoista koneella niin toivoisin hartaasti että saisin sen jollain tavoin itselleni myös. Suuri ikävä on sitä fiilistä mikä suoritusta tehtäessä aina oli ja oikeastaan kaikkea sitä mikä tähän lajiin liittyy!

Mahtavalta näyttää tämän kevään taso, ei voi muuta sanoa! Mielettömän hienoja ohjelmia nähtiin viikonlopun MC-kisoissa kertakaikkiaan.

Näin tälläisiä pika kuulumisia tännekkin päin, toivottavasti nähdään SM-kisoissa! ;)




13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi ihana kuulla teistä pitkästäaikaa!<3

Anonyymi kirjoitti...

oi aivan ihana piristys ku huomaa teijän postanneen♥(:

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana yllätys ku tuli teiltä tää uus postaus!♥♥

Anonyymi kirjoitti...

päivän piristys ja paras ylläri!!!:)
ihanaa kun kirjotitte vielä!
<3

Anonyymi kirjoitti...

huippua!=) olin ihan superihmeissäni kun huomasin että teiltä on tullu postaus, mutta jee kiitos tästä♥ vieläkö on taidot tallella? ainakin inkalla näyttää hyvin säilyneen;)

Anonyymi kirjoitti...

loistavaa! näitä lisää!:) muakin kiinnostas et vieläkö on taidot tallella?

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN SUPER IHANA YLLÄTYS TÄMÄ POSTAUS!=)
kiva kuulla vähä että miten teillä menee!

pitikö rike teille vaan yleistä perus jumppailua vai iha lajiperästä?

Neea kirjoitti...

Kiva kuulla että siellä toisellakin puolen konella löytyy vielä lukijoita!:)

Ihan kunnon lajitreenit veti riksu, tehtiin jopa sellanen pikknen ohjelman pätkä!;D

haha, pitäsiköhän meidän ladata vielä jotain uutukaisia tasis kuvia tänne.. tasapainot on varmaan aika lailla samaa tasoa vieläkin kun sillon aktiiviaikoina kun jalkoja tulee joka päivä edelleenkin nosteltua mut hypyistä en mee niin takuuseen.. kaariharppaa hyppelen ite ainaki tielläkin mutta esim spagurengasta kokeilen kerran salilla niin aika äkkiä olin takaisin maassa!:D että ehkä toi ponkka on heikentyny kun ei joka päivä enää tuu hypittyy..

Anonyymi kirjoitti...

Onko Oulussa opiskelevat enää lajin parissa?

Salla kirjoitti...

Ihanaaa, Neeeaaa! :)

En ainakaan minä ole enää lajin parissa. Kovasti on kyllä ikävä voimistelua ja voimisteluaikoja, mutta nyt on aika tehdä muuta, siis koulua. Kävin kyllä joululomalla muutamissa voimistelutreeneissä, kun ajattelin, että olisipa kiva harrastaa. Mutta enää ei kykene sitoutumaan moneksi päivää viikossa tiettyyn kellon aikaan tiettyyyn paikkaan. Siinä on monesti tarpeeksi tekemistä, että yrittää olla vastuussa asioistaan vain itselleen ;) Mutta ikävä jumppaan ei häviä koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

mitä opiskelet ammattikorkeassa?

Anonyymi kirjoitti...

tehkää hei joku postaus teiän kaikista ohjelmista ku ne on ollu nii hienoi. ite en oo kylläkää montaakaa nähny ni ois kiva tietää :))

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti Oulun opiskelijat ONV:lle valmentamaan jos vaan yhtään jaksatte!