sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

'' laittakaa lakit päähänne ''

Heipparallaa vaan kaikki taas!
Ajattelin, että kyllähän tänne jonkinmoinen postaus pitää meidän ylppäreistä saada, joten tässä tulee! Juhlien aamu alkoi reippaasti ja itse kävin kaverilla laitattaan hiukset kuntoon, etten vaan itse niitä pilaa.. siinä oltais oltu sitten paniikissa pulassa! Ennen yhtätoista piti kaikkien tulevien ylioppilaiden kerääntyä tervahallille, eli samaiseen paikkaan missä me ollaan treenattu zirrien kanssa melkeimpä koko jumppaura! :) Lakituksen jälkeen käteltiin ja halailtiin vieraita ja nautittiin herkkuja niin, että mekotki alko iltaa myöten puristaa! Loppuillasta Inka, Lotta, Julia, Uimis ja meidän jengin pojat tuli meille juhlimaan ja maistelemaan vähän boolia. Ilta jatkui sitten puolenyön jälkeen Kemin kuumimpaan tanssipaikkaan Club Ilonaan( jonne joutu kerranki jonottaan!). Kokonaisuudessaan päivä oli itselleni ainakin yksi ihanimmista kokemuksista ikinä, eikä se varmasti tule koskaan unohtumaan. Hienoin fiilis oli tottakai siinä kohtaa, kun rehtori oli pitänyt meille puheen ja sanoi lopulta '' Tämän kevään uudet ylioppilaat, olkaa hyvä ja laittakaa lakit päähänne. ''

Tässä vielä muutama kuva itse juhlista :











24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat mekot teillä:) olitte tosi kauniina kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

ihanat mekot kyllä oli teillä ! :))
oottekos muute kokkeillu että saisitteko ennää mittää jumppaliikettä sille ekunnolla? :D

Neea kirjoitti...

Ollaan me salilla jumpan jälkeen kokeiltu ja kyllä ne vielä luonnistuu ;) tilttiä varmaan jokainen meistä tekee aina kylmilteeki vielä samaan asentoon mitä se on menny jumppaurallaki, se on niin iskostunu :D yllättävän hyvin aukes kaariharpat ja spaguhypytki! :D

Jo jokainen jumppailee aina kotona ja tulee sitä sen verran venyteltyä jumpan tai lenkin jälkeen että ei oo kovin kerenny kangistua(:

Anonyymi kirjoitti...

onnea paljon ylioppilaille vielä!:):) ootte tosi nätteinä kaikki ja ihanat mekot! onko jatkoon opiskelusuunnitelmia:)?

Neea kirjoitti...

juu kaikki laitettii hakupapereita useampiinkiin paikkoihin, laitetaan vaikka sit lisää infoa ku tiedetään mitä tuleva tuo vai tuoko opiskelupaikkaa ollenkaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

onneks olkoon kaikille valmistuneilla!! ja innolla odotetaan teidän jatkopaikkoja...pidetään peukut pystyssä että jokanen sais mieleisen paikan!! aivan ihanat mekot kaikilla! ja hauska kuulla että luonnistuu nuo jumppaliikkeetkin vielä:D olisi hauska nähdä jotain kuvia jos innostutte jumppailemaan!!

p.s innolla odotetaan seuraavaaa postausta! terveisiä kemiin kaikille:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita zirri-tyttöjä!:) Ja onnea teille kaikille lakin johdosta! Tiedän että varmasti teillä on paljon muutakin elämää ja tekemistä mutta olisi kiva kuulla teistä välillä!:) Vaikkapa ihan vain kuvien muodossakin, kiitti! Hyvää kesänjatkoa kaikille Zirconeille!:)

Anonyymi kirjoitti...

ette vissiin oikeen ennään kirjota tänne :D

Anonyymi kirjoitti...

kauniit mekot teillä kaikilla! seurasitteko viime keväänä joukkuevoimistelu kilpailuja?

Anonyymi kirjoitti...

onko mahollista että laittaisitte teidän viimesen ohjelman ja ehkä myös muitaki aikasempia ohjelmia youtubeen tai johonki, ku ei oo oikeen mitään mistä niitä vois katella ja muistella?:)

Anonyymi kirjoitti...

ootteko jo unohtanu tän blogi kokonaa );

Anonyymi kirjoitti...

olis niin kiva kuulla vielä teistä ja minne kukin on päätynyt opiskelemaan!! Entä meinaatteko tulla kattomaan jotain syksyn kisoja??

Anonyymi kirjoitti...

Hei! En tiedä käykö kukaan Zircone-tytöistä enään täällä blogin puolella? Mutta vaikka olettekin jo lopettaneet, olitte sen verran tasokas ja erilainen joukkue, niin sen joukkueen työtkin kiinnostavat luonnollisesti joukkueestanne pitäviä. En tarkoita, että elämänne jokaista asiaa tänne tarvitsisi kirjoittaa, mutta ihan vain teidän nykyisiä kuulumisia jne. Ja moni onkin jo kysellyt peräänne täällä, joten olkaahan ystävällisiä ja vastatkaa huutoihimme???:) kiitos

Anonyymi kirjoitti...

Käyn joka päivä katsomassa blogia, mutta uusia päivityksiä ei tule :(

Anonyymi kirjoitti...

mää kanssa käyn ihan epätoivoisena katsomassa blogia päivittäin muutta juttuja ei vain tule );

Anonyymi kirjoitti...

olis mahtavaa saada näkyviin vaikka youtubeen teidän viimenen ohjelma! ei oo oikeen mitään mistä sen vois nähdä, niin jos teillä vaan on se niin olis hienoa jos sais sen kaikkien nähtäville. se on yks upeimmista joukkuevoimistelu ohjelmista mitä tiiän ja monet muutki on varmasti samaa mieltä. :)

Anonyymi kirjoitti...

olitteko katsomassa sm-kisoja?:)

Neea kirjoitti...

Heipsis!

Oltiin kattomassa Lotta O:n ja Inkan kanssa SM-kisoja, sekä meillä oli vielä äiditki mukana! Fiilisteltiin vähän ku mehän lopetettiin juuri Jyväskylään ja mamat oli siellä tietenkin sillon! Täällä on hiljaiseloa mut ehkä me yritetään kirjottaa teille tässä jotain mitä meille kuuluu ja missä kukin menee tällähetkellä jonkin ajan kuluttua!:)

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti näätte tän ja toivottavasti teistä kuullaan vielä jossain merkeis:)

Zirrit, olitte paras joukkue kautta aikojen. Vieläkin tulee itku kun kattoo jyväskylän sm tv-lähetystä jossa vedätte viimisen suokan!!
Tuo suoritus on mitä ihanin, ja mieleenpainuvin! En usko, että mikään joukkue tulee yltään sille fiilis tasolle mitä te pystyitte JOKAKERTA tarjoamaan katsojille.

Te olitte monen vanhemman / nuoremman jumpparin esikuva!! Vieläkin ihailee noita kisasuorituksia dvdeiltä!! olitte iha mahtavia, kunpa vielä joskus suomi sais noin hienon joukkueen mitä te olitte yhdessä Riken kanssa. SE on ainakin varmaa että te jäitte historiaan, teidät muistetaan vielä pitkään!!!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva jos teette jonku postaukse missä kerrotte tän hetkisistä olinpaikoista, ja elämästä muutenki mahtavan ja ihanan voimistelu-uran jälkeeen!<3
sitä ootellessa :))

Anonyymi kirjoitti...

mahtava toi sun mekko, mistä se oikeen on? :o

Anonyymi kirjoitti...

hei ihan mahtavaa, onko inka todella siirtynyt siriukseen?? :)

jos milläään joku edes ehtisi niin postausta nykyhetkestä ja kuvia!! missä meette kukin ja mitä teille kuuluu:):) oletteko rikeen pitänyt yhteyttÄ!

still miss you zirrit, you're the best team!!

Anonyymi kirjoitti...

zirconea on niin kauhea ikävä! Ootte supereita!=)

ps. oletteko yhä parhaimpia ystäviä keskenänne:) Toivottavasti vastaatte vielä!

Neea kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista! itsellänikin on joka päivä ikävä Zirrejä! <3 Pahoittelut ettei oikein enää päivitellä tätä..

Oma YO mekkoni on ihan netin kautta tilattu!:)

Ja olen samaa mieltä, haluaisin viimeisen suorituksen youtubeen! Että jos jollain löytyy niin sinne ja linkkiä tänne! Mulla ei itsellä ole sitä koneella mutta muista kisoista kylläkin.. sellaisenhan tietysti voisi laittaa :)