torstai 4. maaliskuuta 2010

Wanhat -10

Eli siis minä ja Saana meistä zirreistä tanssittiin nyt nuo kauanodotetut vanhojenpäivätanssit. Aamulla anivarhain kummatki suuntas kampaajalle, mutta päätettiin kuitenki meikata itte. Tämän jälkeen mentiin meijän vanhalle ylä-asteelle tanssimaan ja ihme kyllä siellä jännitti eniten. Varmaan sen takia, kun ne oli päivän ekat tanssit. Pikku mokia sattu, mutta luultavasti kukaan ei huomannu niitä. :D

Tämän jälkeen mentiin lukiolle syömään ja alotettiin jumalaton valokuvasessio. Meillehän oli kuitenki helppoa hymyillä kuuteen kameraan kerralla, kun ollaan totuttu kisoissa poseeramaan. Tämän jälkeen otettiin yhteiskuva kaikista meistä vanhoista ja sitten ei muuta, kuin tanssimaan lukion käytävillä.


Me varattiin jo paljon ennen tätä suurta päivää kabinetti Kemin Puistopaviljongista, jossa kaikki sai syödä mitä halus. Jotkut otti pizzaa ja jotkut taas kunnon lehtipihvit. Siinä aika vierähtiki nopeasti ja kello oli pian viis. Meidän piti olla viideltä Tervahallilla harjottelemassa vielä viimeisen kerran.

Tervahallilla kaikki suju oikeen mallikkaasti, lukuunottamatta pientä mokailua alkumarssissa meijän koulun ekoilla pareilla (joita ei muuten oltu minä ja Saana pareineen :D). Tanssittiin siis muistaakseni 8 tanssia, plus semmonen vapaa muotonen tanssi Antti Tuiskun tahtiin. Tanssien jälkeen kiruhdettiin jatkoille, jotka oli tosi onnistuneet. Porukkaa kyllä riitti ja viimiset tais olla paikan päällä vielä aamu yhdeksältäki.

Koko päivä meni ihan sairaan nopeasti. Tuntuu hassulta, että tota päivää oon ottanu ylä-asteelta saakka ja sitten se on ohi ihan sairaan äkkiä. Mutta nyt muistelen sitä kuitenki ihanana päivänä prinsessana. :)


Ps. Pusuja kaikille lukijoille!

34 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi että uimis aivan ihana toi sinun puku!!! mistä sen ostit!! ja saaananki upee!:) ootte kyllä ollu niin prinsessoina liikkeellä! ja aivan huippu toi megataivutus, huomaa että taidot ei oo ruostunu!! kiva oli kuulla vanhoista!

Anonyymi kirjoitti...

niin kauniina voi että!:) ja ihanat puvut:) ja kampaukset ja kaikki

Anonyymi kirjoitti...

Joo tosta uimiksen taivutuksesta khyl huomaa ettei se oo nourena aikaansa viettany sohvalla maaten. ;P

Anonyymi kirjoitti...

Yo girls,

Muistatteko ku puhuin viimeisissä kisoissa siitä tatskasta? Sain varattua kesäkuun alkuun ajan, joten tuleepahan muistettua teidät sit mummonakin. Hieman myöhässä, mutta mitä muuta multa voi olettaakaan? :D Laitan sit kuvaa ellen tuu pyöriin kesäl Kemboon.

-Rike

Uimis kirjoitti...

Mää luinki facebookistä, että oot laittamassa uuen tatskan ja aattelin heti että laitaks nyt sen mistä silloin puhuit :D mutta joo halutaan tietenki nähä se!

Anonyymi kirjoitti...

apua minkälaisen rike ottaa!!:) ihanaa että ajatuksena kuitenki että muistaa teidät vielä mummonakin:) voi että ois kiva kuulla rikenkin kuulumisia!!

Anonyymi kirjoitti...

HEI!
minkälaisen tatskan rike on ottamassaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

mihin päin suomea menette opiskelemaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

uutta juttua jo kehiin!!!;)

Anonyymi kirjoitti...

Ette vissiin kirjottele tänne enään?

Anonyymi kirjoitti...

Viimmeks tänne on kirjotettu tasan kuukausi sitten!!!....uutta kirjotusta odotellen;]

Anonyymi kirjoitti...

hei mutta pittää möys muistaa se, että zirreillä on nyt muutaki elämää ku vaa tää voimistelu.
eine nyt varmastikkaa ehi nii useasti täällä käydä.
siis oisha se mukavaa jos uuttaki juttuu tulis, mutta pitää myös ajatella sitä että ei zirit välttis ehi koko ajan vaa tätä päivittää!

Inka kirjoitti...

Joku oli kysellyt opiskelupaikoista, niin sen verran voin sanoa, että kaikilla vielä vähän hakusessa nuo tulevaisuuden suunnitelmat, mutta infotaan kyllä sitten kun varmistuu jotain. :)

Ollaan tulossa taas SM-kisoja katsomaan zirriporukalla, joten silloin varmaan viimeistään uutta juttua tulossa! Itse odotan jo ainakin todella innolla kisoja ja uusia ohjelmia. Aina näin kisakauden aikaan iskee hirvee kaipuu matolle ja voimistelun pariin...noo ehkä vielä joskus:)

Anonyymi kirjoitti...

oli kiva kuulla inkalta pikaisia kuulumisia ja oottelen innolla juttua SM-kisoista :)

Anonyymi kirjoitti...

hei onko tuo Siru alkanu noita minimoita valmentaa, vai oliko se ihan muuten vaan nyt näissä 10.4 järjästetyissä Oulun kisoissa minimoitten mukana?

Anonyymi kirjoitti...

Mäki bongasin Sirun Minimoiden kanssa aluekisoissa. Hieno juttu jos on päätynyt valmentamaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

tätä on aina niin kiva lukee harmi vaan että ette ehi enää päivitteleen tätä niin usein:(

Anonyymi kirjoitti...

Kokeileva
Iloinen
Ilmaisullinen
Taitava
Omaperäinen
Suloinen

Nätti
Ä
Ihana
Sairaan hyvä
Tutki alku kirjaimia
Ä

V
Uskalias
Onnistuva
Siisti
Ihastuttava
Tyylikäs
Aivan ihana

Z
I
R
R
I
T

Näkemiin :(
I LOVE ZIRRIT

IKUINEN FANI!!

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kivaa, jos tekisítte potsauksen menneistä vuosista esim. niinkuin Escada ja La strada
:D uutta kirjoitusta odotellen!

Anonyymi kirjoitti...

uutta kirjoitusta odotellessa...;) toki teillä on nyt muutakin elämää ja ette kerkiä niin usein käydä, mutta olisi kiva jos tulisi edes kerran kuussa postaus (:

Anonyymi kirjoitti...

ette taida enää postailla tänne? :)

Anonyymi kirjoitti...

kauhee ikävä teitä!!! varmasti kaikki odottaaa jo paljon uusia kuulumisia teistä! kisoissa oli muuten kiva nähdä siru valmennus puuhissa, ja riikasta tulee vaan mieleen te:(!!

toivottavasti pian teistä taas kuullaa:)

Anonyymi kirjoitti...

olis kyllä kiva jos vielä tekisitte jotain postailuja!:)

Anonyymi kirjoitti...

heii mistä uimiksen ja rosan puvut ovat ostettu?=)=) AIVAN IHANAT!!!omaa olen nimittäin juuri metsästelemässä!!:):)ton tyylistä!

Anonyymi kirjoitti...

Heii, kirjottakaa juttua SM kisoist, ku näin teijät siel ja on aina kivaa lukee teijä kommenttei!

Anonyymi kirjoitti...

bongasin teidät sm kisois!!! olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä ohjelmista!!:) ja yleensä mitä kuuluu ja miten reissu meni!

Anonyymi kirjoitti...

onks kukaan teistä tulossa turkuun? :)

Neea kirjoitti...

Uimis tilas pukunsa netin kautta ja Saanalla on isosiskon Sallan entinen wanhojen puku! Yritetään kirjottaa tässä mahd. nopeasti vähän juttua tulevista opiskelu hommista ja miten meillä meni sm-kisa reissu! :) mut ei ole kukaan hakenu turkuun kouluun, joten meitä ei siellä varmaankaan nähdä :)

Anonyymi kirjoitti...

mikkä ohjelmat iski teihin tänä kautena? mikä ohjelma oli lemppari kakista sarjoista?

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteko linkittää teidän kisa
suorituksia eri kausilta varsinkin välineitä? :D

Anonyymi kirjoitti...

lupailitte kirjottaa tänne sm-kisojen jälkeen, muistattehan?:)

Anonyymi kirjoitti...

Missä kesä festareilla aiotte käydä tänä kesänä

Anonyymi kirjoitti...

olisiko jo aikaa poistaa tämä blogi kun ette oikein enään kirjoita:):

Anonyymi kirjoitti...

joo samaa mieltä, että jos ette enää kirjottele tänne (mikä on tosi tosi tosi harmillista)niin voisitte jo poistaa blogin :(