tiistai 23. helmikuuta 2010

Penkinpainajaiset 2010!

Noniin, kauanodotetut penkkarit on nyt juhlittu ja voin sanoa, oli ne ehdottomasti odotuksen arvoiset! Hauskaa riitti heti aamu yhdeksästä asti jolloin kaikki abiturientit kokoontui lukiolle ennen kuin abigaala pääsi alkamaan. Meidän vuosiluokan abitoimikunta oli tehny hienoa jälkeä abivideon suhteen, joka nauratti kyllä koko koulua :)

Abigaalan jälkeen lähdettiin sitten rekkojen kyydissä ajelemaan pitkin Kemin hyisiä katuja, eihän pakkasta ollu ku jotain reilut 20astetta! Siinä meinas sormet tippua kädestä ollessaan niin jäässä.. Kyydityksen jälkeen jatkettiin tyttöjen kanssa Suomen parhaaseen kiinalaiseen syömään ( kannattaa kokeilla;), jonka jälkeen alettiin valmistautua iltaan varten!

Meillä oli illaksi vuokrattuna Kemin leipätehdas jonne kaikki halukkaat abit seuralaisineen kokoontuivat. Tarjolla oli pientä purtavaa ja tietysti hauskaa seuraa:) Ilta sujui kerrassaan mukavasti ja kaikilla näytti olevan hauskaa ja nautinnollista aikaa! Ne joiden turnauskestävyys vielä riitti jatkoi leipikseltä Club Ilonaan, jonne oli järjestetty viralliset penkkarijatkot..

Tässä vielä muutama kuva koululta ja jatkoilta! Uimis kirjoittaa sitten itse vielä omasta wanhojen päivästään :)

Inka alias Madonna

Ex-zirri Helena

Julia alias Lady GaGa

Ystävämme Tuomas Kyrö alias burana

Minä Octoberfestien kaljatyttönä ja rakas poikaystäväni Tuomas

Madonna & Beer girl

Illan musiikista vastasi Britney, Madonna & Lady GaGa








8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

woouuu!! iha sairaaan helmet asut teillä!!miten ootte onnistunukka saamaan noin hienot!!:) innolla ootetaan uimiksen wanhoista juttua!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat puvut kaikilla!!!

Neea kirjoitti...

niissä on paljon vaivaa takana!

Niin ja Saanahan tanssi myös joten saatte molemmista kauniita kuvia :)toivottavasti pian..

Anonyymi kirjoitti...

OI että ihana postaus ja ihanat kuvat :---). Alkoi ihan ihmetyttään että mistä julia on hommannut nuo gagan hopeiset "kuutiot" pukuunsa?:D

Julia kirjoitti...

Siskon kanssa taiteltiin kuutiot hopeisesta tarrapaperista! :)

Anonyymi kirjoitti...

vau ;D! juu ja muillakin ihan hienoja noi asut :)

Anonyymi kirjoitti...

jee! t.kyrö

Anonyymi kirjoitti...

ihan sika näppärästi tehty noi kuutiot!!! voi että, kyllä teidän hyvillä kropilla voikin tommosia asuja pitää! iha sairaan upeet!! voi että kiva kuulla tällästä uutta ilosta juttua teistä:D ja vanhojen kuvia odotellaan!!!:)

ja paljon tsemppiä lukemisiin!